dissabte, 11 d’octubre del 2008

CREPI 2 - 10 BAR OLIMAJA

Primer partit de temporada i primera severa derrota de l'equip, vam començar força bé i això que èrem un menys fins que l'equip rival va possar la directa i va començar a marcar gols, uns amb fortuna i uns altres de bones jugades, destacar l'incorporació del Sr. Jaume una vegada començat el partit, 7-0 resultat de la primera meitat.

Segona part força bona en el que vam aguantar bastant bé fins els 7 minuts finals on van tornar a marcar uns quants gols, un jugador d'ells va ser letal i va marcar 4 o 5 golets de l'equip. Destacar els dos primers gols de la lliga tots dos a càrrec de l'Óscar. Primer partit de la lliga amb un mal resultat però s'anirà millorant poc a poc...