dissabte, 25 d’octubre del 2008

Athletic First 6 - 4 Crepi

Partit dels més durs, físicament parlant, que hem jugat en molt de temps. Partit difícil contra un bon equip, ràpids i tècnics, són els líders de la nostra divisió. Primera part amb 1-0 en contra però molt ben jugat i molt ben posicionats en el camp.

Segona part molt més oberta i en la que s'han vist molts gols, vam arribar a empatar 2-2 però els tradicional 3 minuts tontos que tenim de tant van aparèixer i en un no res ja perdíem per 4-2, fins al final més gols de tots dos equips per deixar el 6-4 definitiu.

Primer partit de la temporada per alguns jugadors com el Raúl i Joan que feia mesos que no jugàvem, també primer partit de lliga pel Miquel i debut del Dani que la veritat es que apunta molt bones maneres. Si continuem així no trigarem molt en guanyar un partit ;)