dilluns, 15 de juny del 2009

Sagrada Familia 5 – 6 Crepi

Tots els partits contra aquest equip són garantia d’espectacle i gols, aquest, com no podia ser d’altre manera, també ho ha estat...

Primera part molt bona de Crepi, tot i encaixar un gol al començament del partit, després bones jugades d’atac i moltes ocasions de gols que ens van permetre arribar al descans amb un 3-1 a favor nostre.

Començament de la segona part igual d’intensa i bona que ens va permetre ampliar la diferència a 5-1, el partit estava acabat??? Doncs com hi havien moltes oportunitats en les dues porteries va arribar un gol polèmic dels italians (l’àrbitre va donar gol en una pilota que possiblement no va entrar del tot, o sí..) i a partir d’allà una mica de desorganizació (quedava molt poquet per acabar el partit) i empat dels italians quan quedava un minut per acabar. Treiem de centre en una darrera jugada a la desesperada en la que el Yuri (reforç d’avui) es va regatejar a tots els italians i li va donar el gol mig fet al perico Óscar que va marcar guanyant així un gran partit per part dels dos equips. Acabem la temporada amb un gran partit i amb victòria!!!!