dimarts, 2 de juny del 2009

Lestrafic 7 – 5 Crepi

Un partit amb dues parts molt diferents. La primera amb un molt bon joc, pressió al davant i per tot el camp anul.lant el joc del rival, al descans 3-2 al nostre favor.

Segona part molt diferent, tot i surtir bastant bé, fins i tot augmentant la nostra renda en dos gols més, 5-2, als pocs minuts, per canvis no molt encertats en el nostre equip, una pressió més gran dels rivals, més pressió sobre l’àrbitre per part de Lestrafic, desencerts en defensa, millor joc del contrari, …, van començar a marcar gols i nosaltres cada vegada més enrrera que va acabar amb una descol.locació total que va propiciar la remontada dels líders, acabant el partit en el 7-5 definitiu.

Ara queden dues jornades, els aplaçats contra el segon i tercer classificats provisionals de la lliga, esperem acabar la temporada amb alguna victòria ;).