dijous, 18 de juny del 2009

Resum temporada Febrer-juny 09

Una temporada, que ha pasat molt ràpida, i en la que hi han hagut dos fases ben diferenciades. Una primera volta molt bona i una segona molt més fluixa…

Veient el nivell dels nostres rivals per aquesta lliga podíem lluitar per guanyar-la, de fet, durant moltes jornades vam estar a les primeres posicions, gràcies a unes quantes victòries aconseguides de forma consecutiva i amb un bon joc col.lectiu, després va arribar alguna lesió de gent important en aquestes victòries i el nivell de l’equip va baixar força en la segona volta, molt més irregular i amb derrotes que ens van fer baixar en la classificació.

Al final empat en el pichichi de Crepi entre el perico Óscar i “hattrick” González, “destape” goleador del Fuentes (sobretot en els darrers partits), joc de pressió molt més amunt que ha portat molt bons resultats seríen els punts positius de la temporada, per part negativa, baixada del nivell de joc en les segones parts, continuem amb els 5 minuts tontos on és els equips contraris sempre ens remonten i ens falta una mica més d’efectivitat en atac… a partir del setembre tornarem a donar guerra!!! ;)