dilluns, 8 de juny del 2009

Everis 12 – Crepi 5

Resultat bastant injust, la veritat, molts gols en contra pels mèrits d’un equip i un altre, de totes maneres el joc del rival va ser superior però no per aquesta diferència tant gran de gols.

Tres gols en els primers minuts ens van descentrar, jugàven amb pasades llargues cap als davanters que resolien sense dificultats, per la nostra part bastants oportunitats de gol, el resultat a la mitja part, 7-1 era massa abultat.

Millor joc a la segona part amb molts gols per part dels dos equips, quan màrcavem un gol en la jugada següent rebien un altre i així en tots els gols, molt mala sort. Ara solament ens queda el darrer partit de la temporada contra Sagrada Familia, promet ser un gran partit (com tots els que hem jugat contra ells).