dijous, 13 de novembre del 2008

Pantallazo històric


Aquesta imatge, agafada de la web de BCN Deportiva, és històrica. No ho és perquè surti un jugador de l'equip entre els màxims golejadors, en temporades anteriors diferents jugadors/es de Crepi surtien esporàdicament en aquesta classificació i fins i tot l'actual míster va estar lluitant pel "pichichi" algún any.

L'important d'aquest pantallazo és el jugador que surt, el nº3 Tarragó, conegut com la "guarra Pantxi" que, en tots els anys que porta "jugant" crec que no ha marcat més gols que els dits d'una mà (sense comptar els de pròpia meta, clar). Realment el nº3 va fer un hattrick però hi ha trampa... no era el Pantxi sinò el becari company de feina de "Pepe" Silvestre que ha demostrat ser un molt bon reforç quan ens fa falta gent puntualment.

De totes maneres, aquest pantallazo pasarà a la història de Crepi ;)

2 comentaris:

Xavi Silvestre ha dit...

Suposo que estàs parlant dels dits de la mà d'ET... Aquest home deu haver marcat 1 gol en 10 anys (i no recordo quin era)

Xavi ha dit...

No marco més perquè a la que m'acosto al mig del camp ja sento al Kevin bramar al darrera EEEHHH!!! EEEEEEEEEEEHHHHH!!! EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEHHHHHHHH!!!!!