dissabte, 15 de novembre del 2008

EVERIS 6 - 2 CREPI

Partit contra un rival directe en aquesta lliga i la veritat és que no ha surtit com esperàvem. 2-1 al final de la primera part que feia albergar posibilitats de guanyar el partit, de totes maneres en la primera jugada ja teníem un altre gol en contra.

No hem pressionat tant com la setmana pasada i en una dolenta segona part hem perdut totes les possibilitats de guanyar el partit, un partit en el que el rival ha estat superior a nosaltres.

Després del match en la cimera del G6 de Crepi i veiem que la tàctica guanyadora ha estat el 2-3-1 va decidir que l'aplicaríem a partit de la setmana vinent, total, menys punts segur que no treiem. En un altre post explicarem la tàctica més detallada perquè serà la que aplicarem a partit d'ara...