diumenge, 9 de novembre del 2008

MUNSEÑ 6 - 4 CREPI

Primer partit de l'equip en el que volem aplicar una nova tàctica, jugar amb una defensa més adelantada i més pressió de mig camp cap endavant i als 10 segons de joc ja perdíem 1-0, creiem que és el gol més matiner, de jugada, que ens han fet mai, 3 "toques" i gol...

Una vegada dit això el partit ha resultat molt interessant, dos equips de igual nivell en un bon partit i amb estones de bon joc. Al final de la primera part el 3-3 donava fe de la major intensitat de joc per part de Crepi i més encert davant la porteria rival amb un gran Oriol (Becari del Xavi i que portava la samarreta nº3) ;)

Segona part amb la mateixa intensitat i cap al final amb un Crepi buscant la victòria amb el 4-4 va encaixar dos gols en els darrers minuts que van deixar el 6-4 definitiu. La setmana vinent amb més pressió sobre la sortida de l'equip rival i més intensitat en fases puntuals del partit (còrners, saques de banda, ...) segur que s'aconseguirà la primera victòria.