dimecres, 19 de novembre del 2008

I la tàctica d’aquesta temporada serà… 2-3-1

Aquesta tàctica ha resultat guanyadora de l’enquesta que hem fet per veure com tenim que jugar aquest any, vist els resultats que tenim pitjor no ho podem fer, per lo tant, a partir d’ara l’aplicarem en cada partit.

A la porteria ho tenim clar, és el nostre millor actiu i el que ens salva de grans derrotes, els canvis venen a partir de la defensa, ara jugarem amb dos defenses clars, purament defensius, tot i això jugaran una mica més avançats que fins ara, l’idea és que tot l’equip faci pressió més amunt.

El mig camp estarà format per 3 “jugadors/es” que faran pressió al davant perquè l’equip contrari no pugui treure la pilota amb facilitat, evidentment també tindran que baixar per seguir els homes de l’equip contrari quan ataqui.

Al davant un davanter que serà el que iniciarà la pressió acompanyat del mig del camp i una defensa més avançada, esperem així que tingui més oportunitats de marcar gols.

Finalment, amb més tensió i marcatge en els còrners , bandes i en les pilotes dividides i amb aquesta tàctica, intentarem guanyar algun partidet…