diumenge, 4 de maig del 2008

Rivals mítics de Crepi

Durant tots aquests anys em jugat en diferents instal.lacions (ho detallarem en un altre post més endavant) i han estat uns quants els equips rivals amb els que ens em jugat moltes vegades, els més destacats podríen ser...

De les primeres temporades, potser destacaríem equips com Mercabarna, O vall d'ouro o Chupa chups, equips amb els que sempre perdíem, després tots ens enrrecordem dels mítics Limpieza Catalana que feien honor al seu nom i feien una netega de rivals en tots els partits que jugàven.

Més endavant i jugant ja sempre a Gran Via2 destacaríem potser l'equip més mític contra el que hem jugat, l'equip d'en Romaguera i companyia, amb l'estelada a les seves samarretes, estem parlant evidentment de Rampoines, també destacaríem d'aquella època Clan Campbel, Selva Negra, Shark o Nostra Racó.

Jugant ja al Velòdrom, i ja fa uns anys, equips com Celeste, Grupo Grífols, DMR (ara Everis), Kesgran, Amcor o Lestrafic ja són gairebé tant mítics com els Rampoines, ja que cada partit que juguem contra ells semblen els clàssics derbis de BCN, ;)