dissabte, 17 de maig del 2008

Crepi 4 - 3 Pastilleros (Integra-2): quina victòria!!!!

Matinal de dissabte amb dos partits, però anem per parts... partit de tornada amb l'equip del jugador nº20 i companyia... 2-0 en la primera part per ells però jugant bastant bé i fent les 5 faltes reglamentàries amb les queixes dels rivals. Segona part per enmarcar... remontada amb gol de l'Albert amb la mà que l'àrbitre no va veure i a partir d'allà, joc brut, insults, males paraules, etc... fins al final que vam guanyar i nosaltres perdent temps como unos campeones. Al final de partit intervenció pletòrica del presidiari que estava fóra (no podia jugar per acumulació de targetes) contra l'àrbitre i nosaltres, conjuntament amb la resta de jugadors, total que al final ens vam tenir que esperar al camp una estona fins que ells estaven als vestuaris perquè la cosa no anés a més... total una victòria amb mal sabor de boca per culpa dels g... aquests, però partit guanyat ;)