dissabte, 24 de maig del 2008

Crepi 5 - 5 S. Família: Qué partidazo!!!!!!

Dels millors partits jugats per Crepi i també pel contrari, un dels partits que mereix la pena jugar sigui quin sigui el resultat. Una gran jugada per la banda del David sense deixar que la pilota surtís del tot ens va permetre arribar al descans amb 1-0 a favor nostre, quedava tota una segona part per endavant per decidir el partit.

Va començar la 2a part amb un xut directe dels itlians que el porter de Crepi va treure del mateix escaire, gran parada però que no va servir de res perquè al minut següent i amb dos despistes ja perdíem per 2-1. Partit amb bon joc i on els dos equips anàven ficant gols, una gran jugada col.lectiva de Crepi amb parets i pases al primer toc acabant en gol, un penalti parat pel megaporter de l'equip i un golaç del Fuentes, gairebé de mig camp, van ser tres de les accions destacades d'aquesta part. Quedàven 3 minuts per acabar el partit i un gol de S. Família els posava per endavant 5-4 i amb el partit gairebé guanyat, però un xut de l'Albert amb rebot en un defensa va anar entrant a poc a poc per establir l'empat definitiu en el marcador, no va haver temps per més. Un gran partit on vam tenir també la sort de que no va ploure, ara ja ens queda la recta final del Campionat....