dimarts, 8 d’abril del 2008

Perfil del nº3: Xavi "Pantxi" Tarragó


Queee paaaachaaa!!!!, sembla dir el jugador de la foto, aquest és el bujarra per excelència de l'equip, aquest personatge destaca pel seu joc post-partit, a les dutxes...


El vam intentar convèncer de jugar des del primer any, però com era, perdó és, un calzonazos i no el deixaven jugar doncs no ho va fer fins una mica més endavant on ens va enlluernar en el seu primer i únic gran partit contra Rampoines, a partir de llavors res de res i intenta jugar de defensa per la banda.


Fa una mica d'un any que va ser pare de la futura massatgista de l'equip ;) i va desaparèixer del mapa perquè tenia que donar l'esmorzar a les 8:23, canviar els bolquers a les 9:12 i fer el passeig matutino a les 10:56, ara amb el segon que no passi res ;)

3 comentaris:

Crepi ha dit...

Gran menjador de botifarres i impulsor del backdoor a les dutxes.

Crepi ha dit...

Bah... Aquest és el veritable Beckenbauer de l'equip. L'ànima de la defensa i un prodigi sortint amb la pilota controlada, sempre que no ensopegui amb la seva tercera cama...
Com no podia ser d'una altra manera també és el rei de les dutxes i encara manté la tradició d'entrar el primer i sortir l'últim.

Crepi ha dit...

frase del bujarra al porter de crepi durant els partits: " uhhhh a mi no me la pasis, eh?" ;)