dimecres, 9 d’abril del 2008

El restaurant per excelència de Crepi: Panchito!!!

Es mereix un lloc a la nostra web. A l'equip tenim la sana tradició de fer un parell de sopars a l'any, un al desembre (abans de Nadal) i l'altre al final de temporada cap al juny-juliol, el lloc? el gran Panchito!!!!


I es que... esos nachos, esos jefes, esas enchiladas (verdes, rojas, explosivas (para los hombres de verdad), esas fajitas, esas tingas poblanas; ese LLuis prenent nota tot ordenadet perquè després passin d'ell, tots apretadets, pasant calor a l'estiu, tots rodejats de ties bones que es posen al nostre costat, etc... i es que no hi ha un lloc millor per anar-hi.


Darrerament a sortit un grupet (petit per això) el de "les nenes marietes" que volen anar a la botigueta, però sempre perden, no cal que diguem, que veient tots els precendets, on es farà el sopar de final de temporada i de 15è aniversari, oi? ;)

5 comentaris:

Crepi ha dit...

I la d'hòsties que ens arribem a fotre per seure a la banda de la paret per poder contemplar las "chatis" que campen per allà.
Bé, més d'un vol contemplar als maromos...

Unknown ha dit...

Proposo aquest any avançar el sopar de final de temporada a maig , sino voleu perdre 2 panchiterus, i anar a la botigueta de merda.

Crepi ha dit...

Completament d'acord.
I no ens referim a finals de maig precisament...

Crepi ha dit...

homeeeeeee, no foteu que no us deixaran sortir ni 3 hores per anar a sopar

Anònim ha dit...

FORA, FORA, FORA !!!!!