dijous, 3 d’abril del 2008

Perfil del nº 4/8: Xavi "Pepe" Silvestre


Puntal defensiu en les primeres temporades de l'equip (encara amb cabell) ara ja sense ell fa aparicions esporàdiques al camp.


El seu joc defensiu es caracteritza per una bona col.locació, evidentment no per la velocitat, que li permet tallar molts atacs de l'equip contrari, tot i aixó la seva especialitat són les passades llarges al peu dels davanters, sempre que no acabin fóra del terreny de joc o, en els primers anys, a la xarxa que cobria la gespa, tot un especialista en aquesta darrera opció.


Retirat durant uns anys per culpa d'una lesió a l'esquena i hèrnies, ara sempre que l'esquena li permet i, també la seva dona, podem gaudir d'aquestes grans passades i també dels seus àcids comentaris al bar després dels partits.

3 comentaris:

Crepi ha dit...

A part de ser un especialista en enviar la pilota fora del camp també ho és en desgarrament anals, ja que n'ha patit uns quants a les dutxes...

Crepi ha dit...

Font Yayà, el Palomeru "al que la tramuntana se l'endugué", un servidor que ha estat el millor defensa del planeta però amb més hèrnies que Touré, ... Però això què són, perfils de jugadors o el cementiri dels elefants?

Crepi ha dit...

comencem pels histórics i poc a poc anem afegint a la resta de penya, no?