dissabte, 6 de novembre del 2010

Crepi 3 - 4 Drac Blau

Partit amb baixes de darrera hora que van implicar un començament de partit amb un menys i un gol en els primers minuts, de totes maneres una bona jugada de l'equip va fer que el Sergi fés el primer gol de Crepi aquesta temporada, després amb l'incorporació del Palomeru kbró va estar força igualada la primera part amb oportunitats pels dos equips.

La segona part, amb un cansament físic evident, vam encaixar dos gols seguit, però lluny de baixar la guàrdia vam apretar una miqueta i vam arribar al 4-3 final, de totes maneres un xut al pal del palomeru kbró podria haver propiciat l'empat final, resultat més que just.

Primer objectiu de la temporada aconseguit, marcar un gol, ara falta la primera victòria. De moment el nivell de tots els equips (menys un) es bastant similar al nostre, no trigarem en aconseguir-la ;)