dissabte, 30 d’octubre del 2010

Bar Casa Pepe 6 - 0 Crepi

Partit contra un dèbil rival que de totes maneres ens va superar en algunes fases del joc que van aprofitar per marcar els seus golets.

La primera part potser han sigut els millors minuts de Crepi en aquesta lliga amb moltes ocasions de gols (tantes com tots els partits anteriors) però que no es van materialitzar, per contra, dos petits errors van fer que la primera part acabés amb un 2-0 en contra.

La segona part va començar molt malament i en 3 minuts ens van marcar un parell més de gols que van fer que baixèssim la guàrdia definitivament, aquesta part em baixat molt el nostre rendiment i el rival ens va dominar, total 3 partits i encara sense marcar cap golet a l'altre porteria, de totes maneres aquest partit em gaudit de moltes oportunitats per fer-ho...