dissabte, 10 d’abril del 2010

Sagrada Familia 4-3 Crepi

El millor partit de Crepi aquesta temporada sense cap mena de dubte i això qque èrem justos (bueno i gràcies que va jugar l'Òscar merengue que sino un menys:(). Primera part molt seriosa i amb bones jugades per part dels dos equips, 2-1 en contra nostra però molt ben posicionats.

Segona part amb el mateix ritme i intercanvi de jugades però nosaltres més encertats, cosa que ens va possar per endavant, de totes maneres a pocs minuts pel final la benzina es va acabar i en les darreres jugades, nosaltres ja totalment desfondats, ens van remuntar el partit.

Com sempre contra aquest equip, el partits són molts igualats i de bona qualitat, dona gust jugar, una llàstima no tenir cap canvi perquè sinò la victòria hagués sigut nostra sense cap mena de dubte.