dissabte, 24 d’abril del 2010

Crepi 2 - 6 Tro

Resultat enganyós, ja que en el primers minuts ja perdíem 3-0 i el darrer gol dels contraris va ser just abans d'acabar el partit, per lo tant va ser més igualat del que el marcador reflexa.

Primers minuts molt dolents, sense entrar en joc que ens va costar 3 gols en contra en poc més de 4 minuts que ja va fer gairebé impossible la remontada, 4-1 va ser el resultat al final d'aquesta primera part.

Segona part molt més igualada, amb un sol de justícia, i on es va jugar bastant bé, llàstima per això que no s'aprofitessin les oportunitats de gol que vam tenir, una llàstima de primers minuts, sino hagués estat molt més igualat.