dissabte, 30 de gener del 2010

Fusion Team 5 - 4 Crepi

Darrer partit d'aquesta temporada i, possiblement, dels millors. Primera part molt bona, pressionat a dalt, no deixant jugar al rival, amb bona col.locació al camp i gràcies a tot això 3-1 a favor al final d'aquesta part.

El començament de la segona part va ser dolent, 5 minuts de descordinació (els minuts de sempre en cada partit) van fer que l'equip contrari, amb algún gol de rebot i de fortuna canviessin el marcador a 5-3, al final vam marcar un gol més però la mala fortuna va impedir que empatessin en les darreres jugades.

Bon partit en linees generals i que si no fós pels 5 minuts de sempre l'haguèssim vençut sense problemes, aquesta temporada 0 victòries, no havia passat mai a la nostra història :(