dissabte, 2 de gener del 2010

Fusion Team 10 - 6 Crepi

Primer partit del 2010 i justos sobre el terreny de joc, una llàstima perquè sino el resultat hagués estat molt millor. Tot i així al final dels primers 25 minuts 4-2 en contra gràcies a les nostres facilitats en defensa i alguna decisió arbitral que ens va costar algun golet.

La segona part vam sortir amb una miqueta menys d'empenta cosa que van aprofitar per marcar 4 gols seguits, 4 gols que després, amb una pressió i bon joc per part nostre, vam remuntar sense dificultats, al darrer minut dos gols més dels contraris que ja no tenien trascendència...

Bones sensacions en el primer partit del nou any ja que quan pressionem els rivals sempre tenen dificultats per treure la pilota, si amb això i una mica més de pressió al mig camp esperem que arribi la primera victòria aviat!!!

P.D: Bon Any 2010 a tothom!!!!! i el més important... sense greus lessions que juguem per passar-ho bé i fer la cerveseta post-partit ;)