divendres, 3 de febrer del 2012

CE CREPI: FEBRER 1993 - FEBRER 2012

Tot el que comença té un final i CE CREPI no ha estat l'excepció, aquest dijous dia 2 de febrer és la data on s'acaba oficialment un recorregut de 19 anys jugant cada dissabte a fútbol.

Enrrera hem deixa't grans moments de les nostres vides i que hem compartit amb els nostres amics del cole, a partir d'ara està clar que serà una mica diferent, ni millor ni pitjor, però sí diferent. Grans moments jugant a futbol, a les dutxes, després dels partits amb les cervecetes, explicant-nos les nostres batalletes i molts altres bons moments.

Estava clar des de feia unes temporades que cada vegada sería més difícil continuar amb aquesta tradició i finalment ha passat el que ens temíem, no ser suficients per poder continuar jugant i mantenint viva la flama de Crepi (que bonito!!), la veritat és que més val fer aquest doloròs pas endavant que anar setmana rera setmana buscant gent per poder jugar...

A partir d'ara s'obre una nova etapa per molts de nosaltres per als dissabtes pel matí, això sí, segur que de tant en tant tornarem a fer algún partidet, ya se sabe amb l'edat es perdern facultats físiques però la tècnica encara la continuarem tenint ;)

2 comentaris:

Xavi Silvestre ha dit...

Només per no haver perdut el contacte durant 19 anys, ja ha valgut la pena. I tot el que vingui en endavant, millor!!!

Xavi ha dit...

D'ara en davant caldrà lluitar per no perdre'l.
De moment ens veurem el dia del "darrer partit de Crepi".