dissabte, 17 de desembre del 2011

Bar Casa Pepe 8 - 3 Crepi

Partit difícil contra els líders el dia després del sopar i la veritat es que no podia començar millor, en la primera jugada 1-0 a favor nostre... evidentment la resta del partit no va continuar igual...

Primera part bastant bona la veritat però en la qual vam regalar moltes pilotes fàcils en defensa als contraris i clar, els líders no les van desaprofitar, i es van anar al descans amb una clara diferència de 5-1, tot i això molts gols van ser errades nostres, una llàstima.

La segona part va començar força bé i vam tenir moltes oportunitats clares per marcar, un penal no xiulat, ..., va ser molt igualada i el 3-2 final en aquesta segona part dóna fe d'ello, ara després d'aquest partit tenim descans fins després de Nadal i Reis.