dissabte, 14 de maig del 2011

At. Souvenirs 2 - 5 Crepi

Primer partit de la Copa que jugarem a partir ara i fins l'estiu i la veritat es que hem començat amb bon peu amb una victòria i bon nivell de joc contra un rival nou.

La primera part va acabar amb 2-0 a favor nostre i on vam dominar el joc i els rivals es van apropar poques vegades a la nostra porteria i sense molt perill, dominant per això els darrers 10 minuts, l'objectiu de mantenir la porteria a zero en aquesta primera part es va complir tranquilament.

La segona part va començar bastant pitjor i en dues ràpides jugades van empatar el partit però lluny de baixar la moral van jugar a l'atac i vam marcar 3 golets més que van decidir el partit, una victòria que feia temps que ens mereixíem, ara toca lluitar en la resta de partits!!!