dissabte, 8 de gener del 2011

Crepi 4 - 3 Fusion Team

Primer partit d'aquest any, just després de vacances de Nadal, justos durant els 40 minuts i contra els Fusion Team, vells coneguts del Velòdrom i la veritat és que millor no ha pogut anar.

Primera part dominada pels contraris però tampoc sense moltes ocasions, de fet per dos jugades tontes es van possar per endavant, de totes maneres un gol del LLuis va retallar les diferències i el resultat a la mitja part era 2-1 en contra.

La segona part va ser molt semblant a la primera i amb constants jugades de perill pels dos equips, nosaltres van aprofitar els contraatacs per possar-nos per endavant quan faltava un minut per acabar el partit. Fusion va desaprofitar la darrera jugada per empatar i ens vam emportar la primera victòria d'aquest any, començem bé!!!! ;)