dissabte, 18 de setembre del 2010

Bar Olimaja 8 - 2 Crepi

Primer partit després de la finalització de la temporada pasada en el tradicional Torneig de Setembre i la veritat que contra un gran equip, de totes maneres quant estàvem organitzats al camp han tingut dificultats per marcar-nos algun gol.

Després d'adelantar-nos en el marcador amb gol del LLuis l'equip rival va augmentar el seu ritme i ens van ficar dins de la nostra àrea això, conjuntament amb alguns errors de marcatge van fer que al final de la primera part el resultat fós un 4-1 en contra.

Segona part pràcticament igual que la primera, quant estàvem marcant bé teníen més problemes però a la que hi havia un petit despiste ho aprofitàven. Dissabte vinent segon i darrer partit d'aquest Torneig i... també a BCN???