dissabte, 24 de juliol del 2010

Crepi 10 - 7 Fusion Team

Primer dels dos partits d'aquesta darrera jornada (solament d'aquesta temporada???) i la veritat es que era un dels rivals que es podien guanyar i així va ser, un dels millors partits de Crepi aquest any.

Primera part arribant moltes vegades a porteria i marcant gols, el 6-1 a favor deixava gairebé sentenciat el partit, de totes maneres la segona part no va ser tant tranquila.

Vam sortir molt tranquils i l'equip rival ens va tancar a la nostra àreoa i va començar a remontar, arribant al 6-5, però arribat aquest moment vam començar un altre cop a jugar en serio i vam tornar a marxar-nos en el marcador fins el 10-7 final. Feia molts anys que no marcàvem 10 golets!!!! i aquesta vegada amb 2 hattricks inclosos ;)