dissabte, 12 de desembre del 2009

Everis 7 - 3 Crepi

Partit post sopar de Nadal, una llàstima ja que vam començar amb un gol en contra només començar el partit per una acció en plan Tutto del nostre -gran- porter, la resta de la primera part bon joc però cap gol a favor, ells van ficar 3.

Segona part jugant molt més a l'atac, tenint moltes oportunitats que, o bés vam fallar nosaltres o les va parar el porter rival, ells en canvi en contraatacs feien més gols fàcilment, sobretot aquesta temporada ens pasa molt això, nosaltres tenim que xutar 20 cops per ficar un gol i els contraris amb 2 ja marquen.

Resultat final 7-3 amb estones de bon joc, destacar el partit del nostre míster que va marcar dos gols, llàstima que no podem comptar amb ell cada setmana.