dissabte, 21 de febrer del 2009

Munseñ 8 - 0 Crepi

Segon partit de la temporada i segon partit en el que ens fiquen 8 gols aquesta vegada per això el partit ha estat diferent. Per començar nosaltres èrem un jugador menys durant tot el partit i molts dels seus gols han estat per sort o per errades nostres en defensa.

5-0 al final de la primera part però jugant bastant bé (dintre de les limitacions de ser un menys), la segona part es va notar el desgast físic tot i així vam tenir alguna oportunitat per marcar algun gol que no vam marcar per mala sort, solament ens van ficar tres gols tot i la seva pressió i joc dur encara que anàven perdent.

Bon nivell de joc, èrem un menys, una llàstima no tenir algún canvi per fer més cosa... la setmana vinent més...