dissabte, 24 de gener del 2009

Avestroyus 6 - 3 Crepi

Partit disputat amb un fort vent, fins i tot va tumbar la porteria on el nostre porter, que estava fóra, no li va caure a sobre de miracle, perquè després diguin que no surt!!! ;). El vent ha dificultat algunes jugades per tots dos equips, destacar també la reaparició, puntual, del nostre míster en un terreny de joc, dos golets ;).

Partit en el que les errades defensives nostres van fer que l'equip contrari fiqués mases gols, del 3-0 en contra inicial, vam remontar i empatar al final de la primera part amb un bon joc col.lectiu.

Segona part més fluixa i altres tres gols errades nostres, en la gran majoria, van fer que no poguèssim guanyar el partit, també vam fallar alguna clara ocasió per retallar distàncies però no va poder ser, la setmana vinent tenim la possibilitat de revenja contra els mateixos ;).