dissabte, 20 de setembre del 2008

Crepi 4 - 9 EDO FC (Rositas)

Equip de circumstàncies en el segon partit de la pretemporada contra el mateix rival de dues setmanes enrrera. El míster va jugar de porter durant la primera part i el nostre porter de defensa per la banda esquerra, al final del primer temps 3-2 pel contrari (no direm que eren un menys) ;).

La segona part amb baixada física considerable per part de tots, el nostre porter va ocupar la seva posició i el LLuis va tornar a jugar com abans (2 golets) de tota manera la fortalesa física i tècnica del rival es va anar impossant i en la segona part van ser molt superiors.

Final de pretemporada jugant justets els dos partits, ara ja s'han acabat els invents i l'11 d'octubre ja començem la lliga, podemos!!!!