dimarts, 17 de juny del 2008

Una mica d’història: Instal.lacions on hem jugat


Durant aquests 15 anys (de moment) hem jugat a diferents pistes, en diferents horaris i a futbol sala i futbol 7, aquí va un petit resum (extret de l’arxiu documental del gran porter de Crepi).

Començem al Febrer del 93 jugant al mític Tennis Gran Via (Gèminis/Berta Begur), a futbol sala i entre setmana. Això ho fem durant dues temporades.

Febrer del 94, canvíem d’instal.lacions, pasem solament una temporada al Velòdrom d’Horta (BCN Deportiva), jugant els caps de setmana i també a futbol sala on guanyem el primer trofeu de la nostra història. Al setembre tornem a jugar entre setmana i a futbol sala però ho fem a l’Escola Thau (sota l’organització de Gèminis) ho fem durant dues temporades que seran les darreres que juguem entre setmana.

Setembre del 95, comença una de les etapes més llargues a l’història de Crepi, dura fins el 2002, tornem a Tennis Gran Via, jugant els caps de setmana i a futbol sala. Durant tots aquests anys també juguem alguns partits a les instal.lacions de Sarrià i també, puntualment, a Gavà Estival (Castelldefels).

Setembre del 2002 començem un nou repte… jugar a futbol 7!!! i ho fem al Velòdrom d’horta (BCN Deportiva/Close) i també els caps de setmana. Guanyem al 2005 la lliga a 2ª Divisió. No cal dir que aquesta etapa encara dura…

P.D: a la foto un xut del bujarra del Pantxi a Tennis GV que en teoría va a porta… em sembla que al final acava a la banda o per aquella zona… es lo que hay ;)

1 comentari:

Xavi ha dit...

És que la pilota portava efecte.
De fet va acabar en gol... ;-)

Una correció. La segona temporada de Crepi a Géminis, quan jo vaig entrar, ja es jugava els dissabtes pel matí. La resaca que portava a sobre no era normal en un dia entre setmana.