dilluns, 31 de març del 2008

S. Família 6 - 4 Crepi

Partit jugat contra un equip que no havíem jugat mai, ple d'italians i que estan primers a la classificació. Bon partit amb bona actuació dels dos reforços de fóra (Miquel i Óscar), amb bona organització i mala sort.

Molt bona primera part en la que guanyàvem per 1-0 però els tradicionals 5 minuts tontos de desorganització van fer que s'acavés el primer temps amb 1-3 en contra, una llàstima.

La segona part també va ser bastant bona i vam començar a xutar més a porta i controlant el partit, vam donar la volta al marcador 4-3 i tenint ocasions per fer més gols, després joc més a l'italiana dels rivals que van reaccionar i ens van empatar per després en els minuts finals marcar dos gols més que van sentenciar el partit.

Una llàstima però partit molt ben jugat per part de tots. Per cert, el nostre patrocinador tampoc va aparèixer ;)